Hoofdafbeelding Pollock Country Glasgow Cow
Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op

Pollock Country Glasgow Cow

90 x 60 cm
120 x 80 cm
150 x 100 cm
180 x 120 cm
225 x 150 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Binnen 3 werkdagen geleverd
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

Breng een stukje Schotland in huis met de prachtige "Pollock Country Glasgow Cow" wallprint van Wannahave Wallprint. Deze unieke print toont een close-up van een Schotse Hooglander met prachtige details.
 
De Pollock Country Glasgow Cow print kunt u laten printen op aluminium, plexiglas of op een textieldoek laten printen De Schotse Hooglander is een populair dier, waardoor de Hooglander al in vele huiskamers al te bewonderen.

Schotse Hooglanders hebben een levensduur van zo'n 18 jaar. Onze producten gaan gelukkig net zo lang mee. Mocht u op zoek zijn naar variatie in prints, dan raden wij onze Fabric Art aan. Dit textieldoek kan namelijk gemakkelijk worden vervangen. Als u echter op zoek bent naar een luxe uitstraling, dan is een foto op Plexiglas de beste optie!
 
Fabric art

Pollock Country Glasgow Cow geprint op Fabric art

Fabric art is bij uitstek geschikt een print als groot formaat wanddecoratie: een gunstige prijs en mega eenvoudig te bevestigen. Het door u gekozen beeld wordt geprint op een stoffen doek en gespannen in een aluminium textielframe. De frames zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart, zilver en wit. Zo weten wij zeker dat er voor ieder interieur een perfect beleving kan worden gecreëerd. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen door een pees in iedere zijde te duwen. Het grote voordeel hiervan is dat u de print kan verwisselen zodra u erop uitgekeken bent.

Dibond aluminium plaat

Pollock Country Glasgow Cow op aluminium

Aluminium (ook wel bekend als Dibond) is een aluminium paneel van 3mm dik waarop wij direct printen. De zichtzijde is voorzien van een witte laag met daarop een matte toplaag. Hierdoor krijgt de print, zoals u wellicht verwacht, een matte uitstraling voor aan uw muur. Aan de achterzijde van het paneel verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Liever een matte uitstraling verwisselen voor een glanzende uitstraling? Kies van voor plexiglas!

Plexiglas

Pollock Country Glasgow Cow op plexiglas

Voor printen op plexiglas gebruiken wij een 3mm dik helder plexiglas waarop wij aan de achterkant printen. Tezamen met een witte deklaag, ontstaat er diepte in de print waardoor er een minimaal 3D effect ontstaat. Vanwege de glanzende uitstraling, creëert u binnen een handomdraai een luxe sfeer aan uw muur. Ook aan de achterzijde van het plexiglas, verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Hierdoor ontstaat er een zwevend effect wat de luxe uitstraling ten goede komt!

Specificaties

Kleuren Zwart-wit
Oriƫntatie Liggend
Type Dieren

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting