Soo voer gesongen, soo na gepepen - Jan Steen

Hoofdafbeelding Soo voer gesongen, soo na gepepen - Jan Steen

Soo voer gesongen, soo na gepepen - Jan Steen

Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
90 x 90 cm
120 x 120 cm
150 x 150 cm
180 x 180 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

Samenhang van het beeld

Jan Steen beeld op dit schilderij dezelfde familie uit als 'Het vrolijke huisgezin', waar de familieleden iets ouder zijn dan op deze print. Beide schilderijen bevatten veel zelfsport en humor, aangezien op beide werken Steens eigen familie is afgebeeld. Het thema in dit schilderij is overkoepelend met andere werken van Jan Steen uit deze tijd. Er wordt in meerdere werken namelijk een voorbeeld gegeven van het overnemen van slechte gewoontes door de jeugd. 

 

Afbeelding

In dit kunstwerk maakt Steen wederom gebruik van een zelfportret. Dit was ook te zien in 'Zo de ouden zingen, zo piepen de jongen'. Ditmaal is te zien hoe hij één van de zoons leert om een pijp te roken. Het meisje ernaast staat toe te kijken hoe het jongetje zal reageren op de rook. De hele familie lijkt in een ondeugende bui waarbij de wijn rijkelijk vloeit. Op de achtergrond is nog een papegaai te zien. Deze verwijst weer naar de jongeren die hun ouders napraten en dus zo de slechte gewoontes overnemen. Dit bekende werk van Jan Steen is als wallprint verkrijgbaar op verschillende materialen:

 

Fabric Art: stoffen doek dat is gespannen in een aluminium frame. De print is uitwasbaar, makkelijk te bevestigen en kan vervangen worden door een andere print wanneer u erop uitgekeken raakt.

 

Aluminium: paneel van 3mm dik met een matte uitstraling. Voorzien van een ophangsysteem waardoor het doek ongeveer 15mm van de muur af hangt.  

 

Plexiglas: creëert een luxe uitstraling door het glanzende effect. Ook het plexiglas is voorzien van een ophangsysteem wat het doek een zwevend effect geeft. 

Specificaties

Kleuren Blauw / Bruin / Rood / Wit / Zwart
Oriëntatie Vierkant
Type Landschap

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting