Wallprint van jouw eigen foto? Dat kan!

Wallprint van jouw eigen foto? Dat kan!

Een foto van je huisdier. Van een plek waar je graag komt. Van je geliefden. Kan ik dat bij WannaHave Wallprint laten printen? Ja, dit kan! Hoe gaat dit in zijn werk? We hanteren een stappenplan voor het insturen van uw eigen foto om een persoonlijke wallprint te creëren.

 

Stap 1 - Contact.

Neem contact met ons op via de mail. Vertel hier uw ideeën en voeg deafbeelding(en) toe die u wenst te ontvangen. Kies daarbij ook het materiaal. Fabric Art (textieldoek met frame), plexiglas of aluminium (dibond).

 

Stap 2 - Advies en wensen.

WannaHave Wallprint neemt contact met u op en bespreekt de wensen en het formaat. We geven je advies over wat wel en wat niet te doen en hopen zo tot een besluit te komen.

 

Stap 3 - Bestellen.

WannaHave Wallprint maakt het product aan in de webshop. Dit betekend dat jouw eigen wallprint vanaf dat moment te bestellen is via de webshop. Zo kunt u gemakkelijk uw gegevens invullen en de betaling afronden.

 

Stap 4 - Productie.

We printen jouw eigen afbeelding op het gewenste formaat. Het is nu klaar om verzonden te worden. Ophalen is natuurlijk ook mogelijk. Deze optie is aan te vinken tijdens het invoeren van de gegevens. Dit is de stap voor het betaalproces.

 

Eindfase.

U ontvangt de print en kunt deze monteren op de voor jouw gewenste plek om er van te kunnen genieten. We hopen u met dit stappenplan voldoende informatie te hebben gegeven om een eigen wallprint te bestellen. Mocht u toch nog vragen hebben of wilt u graag uw eigen foto in uw interieur?

 

 

Let op!

Een wallprint met een eigen foto is niet te retourneren. Het product is gepersonaliseerd en niet weer te gebruiken door ons.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting