Wat is een reproductie van oude meesters?

Wat is een reproductie van oude meesters?

In ons assortiment oude meesters vind u volop reproducties van de bekendste schilderijen. Toch krijgen wij regelmatig vragen over de kwaliteit en eventuele afwijkingen op de print. In dit artikel proberen wij op te helderen hoe wij exact aan deze reproducties komen en wat de verschillen zijn ten opzichte van het originele kunstwerk.

Zijn de reproducties van de prints gelijk aan het origineel?

Daar kunnen wij heel kort over zijn, JA! Wij ontvangen de originele prints van partijen (zoals het Rijksmuseum) die deel voor deel zijn ingescand. En dit draait echt om de kleinste details. Zo kan u bijvoorbeeld zelfs de craquelé van het originele kunstwerk zien en wordt, mits de kunsternaar dit heeft gedaan, de handtekening getoond op de print.

Het enige verschil dat u kan ervaren is een minimaal kleurverschil. Wij printen namelijk alles digitaal waardoor het kan voorkomen dat de originele kleur iets anders oogt. Maar dit maakt de reproducite op fabric art, aluminium of plexiglas niet minder mooi!

Hoe is de kwaliteit van de prints?

Doordat wij de bestanden in hoge resolutie ontvangen en ons machinepark is uitgerust met de nieuwste grootformaat printers, kunnen wij haarscherp printen. Daarnaast doen wij op iedere order een uitgebreide kwaliteitscontrole om eventuele oneffenheden in een eerder proces te ervaren. Zelfs op de grootste maten blijven onze reproducties haarscherp waardoor u als het het ware een echt kunstwerk in huis heeft gehaald.

Een groeiend assortiment aan muurprints van oude meesters

Iedere week proberen wij ons assortiment met oude meesters uit te breiden. Er zijn zoveel uiteenlopende prints dat wij zeker weten dat iedereen wel een favoriet kunstwerk heeft. Staat uw favoriete print er niet tussen? Geen enkel probleem! Wij helpen u graag mee in de zoektocht en voegen hem voor u toe aan ons assortiment!

Heeft u nog vragen over onze reproducties van oude meesters? Neem dan gerust contact met ons op!

(Wallie)

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting