Wij zijn WannaHave WallPrint

Wij zijn WannaHave WallPrint

Eindelijk is het zover! Onze nieuwe website staat live. En daarom leggen wij jou graag uit wie WHWP is en wat wij doen. 

WannaHave WallPrint is ontstaan uit een passie voor interieur. Wij zijn dagelijks bezig met het verzamelen van nieuwe te gekke prints voor aan de muur. Mede door onze passie voor digitaal drukwerk is WHWP ontstaan. Wij printen alles tot in de kleinste details, wat altijd een oogverbluffend resultaat levert. Ook zijn onze producten voorzien van de fijnste afwerking om er alles aan te doen om ieder interieur een unieke twist te geven. 

Uw interieur elke dag een stukje mooier maken

Het doel van onze webshop is uw interieur elke dag een stukje mooier maken! Dit doen wij met de mooiste wanddecoratie die wij zelf met de hand produceren. De kwaliteit van onze producten zijn ontzettend hoog en dit is ook te zien aan de prints. Wij printen tot in de kleinste details zodat de print van een muur afspringt. Onze drukkerij zit gevestigd in Oud-Beijerland. Hier is ook onze showroom waar u gerust een kijkje kunt nemen indien u graag meer informatie over de prints wilt voordat u een bestelling plaatst.

Webshop WHWP

Wij hebben in mei 2021 onze webshop gelanceerd, en wij krijgen direct te gekke reacties! We hebben ontzettend veel tijd besteed aan het uitzoeken van de mooiste prints die ook mooi blijven wanneer deze op Fabric Art worden gedrukt. Kwaliteit vinden wij namelijk het allerbelangrijkst. Dit heeft veel tijd gekost, maar wij zijn dan nu ook ontzettend trots op het resultaat!

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom WHWP en wanddecoratie? Meld je dan aan op onze nieuwsbrief!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   
       
   

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting