Winterlandschap met ijsvermaak - Hendrick Avercamp

Hoofdafbeelding Winterlandschap met ijsvermaak - Hendrick Avercamp

Winterlandschap met ijsvermaak - Hendrick Avercamp

Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op
90 x 60 cm
120 x 80 cm
150 x 100 cm
180 x 120 cm
225 x 150 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

Oog voor detail.

De werken van Hendrick Avercamp bevatten enorm veel gedetailleerde gebeurtenissen. In het schilderij 'Winterlandschap met ijsvermaak' zijn niet alleen schaatsende mensen te zien. Er zijn kinderen aan het spelen, aan het sleeën. Er worden schaatsijzers onder schoenen gebonden. Er wordt zelfs ijshockey gespeeld. 


'Wintertjes' waren de specialiteit van Hendrick Avercamp.

Wintertaferelen, ook wel in de volksmond 'wintertjes', waren de specialiteiten van Hendrick Avercamp. Hij gebruikte verschillende vaardigheden hiervoor. Zo gebruikte hij de techniek van atmosferisch perspectief. Dit maakt diepte in het schilderij door kleurverandering in de verte. Dit was niet het enige wat hij gebruikte om diepte te creeëren. Ook maakte hij gebruik van het repoussoir. Avercamp plaatste bomen en boten bewust op de voorgrond. 

 

Winterlandschap met ijsvermaak op Fabric Art?

We snappen dat een wallprint van een wintertafereel in de zomer niet heel erg passend is. Door Fabric Art kan men het textieldoek wisselen voor een andere print. Zo is er altijd iets passends voor uw interieur. Gedurende welke tijd van het jaar dan ook. Meer weten over Fabric Art? U vindt het hier. Benieuwd naar de andere materialen die wij aanbieden? Lees er alles over op de materialen pagina.

Specificaties

Kleuren Blauw / Groen / Oranje / Wit / Zwart
Oriëntatie Liggend
Type Landschap

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting