Fabric Art

Nadat u het interieur opnieuw in hebt gericht weet u het zeker: “Op deze stijl raak ik nooit meer uitgekeken!” De bewondering die je in eerste instantie voor de nieuwe decoratie had, neemt echter snel af. Er treedt gewenning op. Na enkele jaren kom je er zelfs achter dat je uitgekeken bent op de huidige stijl: het is weer tijd voor iets nieuws. Voor velen een herkenbaar probleem. Wat nou als muurdecoratie een stuk eenvoudiger te vervangen is? Hier komt Fabric Art in het spel. 


Het gemak van Fabric Art

Als u voor Fabric Art als materiaal kiest, wordt de door u gekozen wallprint geprint op een textielen doek. Dit doek heeft een haarscherpe kwaliteit waardoor de kleinste details terug zijn te vinden. Ook kan een Fabric Art wallprint besteld worden grotere formaten dan een plexiglas- of aluminium print. Zo is De Nachtwacht op Fabric Art bijvoorbeeld beschikbaar voor de afmeting van 225 x 150 cm.


Fabric Art monteren

Zowel het monteren als het vervangen van de print is dankzij Fabric Art kinderspel geworden. Bij het bestellen van een wallprint op Fabric Art krijgt u een aluminium frame meegeleverd. Voor dit frame kunt u kiezen uit de kleuren zwart, wit en zilver. Vervolgens bevestigd u het doek in het frame door aan beide zijden een pees te plaatsen. Wanneer het frame eenmaal hangt, en u uitgekeken raakt op de print, kunt u deze eenvoudig vervangen met een nieuwe. Hierbij kunt u het frame aan de kant laten hangen. Wanneer u vervolgens een nieuwe print (in dezelfde maat als de vorige) besteld, plaatst u deze gemakkelijk in het oorspronkelijke frame.


Montage video

In onderstaande video ziet u hoe u het frame in elkaar kunt zetten en vervolgens de wallprint bevestigd. 

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting