Oude meesters aan de muur.

De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn in de woonkamer. Het pronkstilleven van Adriaen van Utrecht op de slaapkamer. Vervolgens het Zelfportret van Vincent van Gogh in de keuken.

Voor de gemiddelde kunstliefhebber is dit helaas een onmogelijke wens. De totale geschatte waarde van deze drie schilderijen loopt namelijk op tot enkele honderden miljoenen euro's.

Hier bij Wannahave Wallprint is het nu mogelijk om Oude Meesters aan de muur op te hangen. Het gaat hier nog wel om een replica uiteraard ;)

Een ware trend.

Een bezoekje brengen aan een museum is tegenwoordig erg populair. Ook jongeren beginnen steeds meer interesse in kunst te tonen. Zij staan voor een groot percentage van het aantal bezoekers aan bijvoorbeeld het Rijksmuseum.

De interesse in oude meesters is sterk toegenomen. Hierdoor is het niet langer oubollig om deze kunstwerken in je interieur te verwerken.

Het omgekeerde is nu juist het geval. Oude meesters zijn hip, trendy en een echte eyecatcher in je woning. Het fijnste? De kleuren van deze klassieke schilderijen zijn te combineren met nagenoeg iedere woonstijl.

Breng kunst tot leven in elk hoekje van je huis.

Met Wannahave Wallprint kun je nu elk deel van je huis opvrolijken met prachtige klassieke schilderijen. Onze hoogwaardige replica’s maken dit mogelijk. Onze gedetailleerde prints brengen de pracht van oude meesters naar jouw interieur. Zo krijgt elke ruimte in je huis een artistieke sfeer.

Reproductie van een Hollandse meesters voor iedere wand.

De prints van Wannahave Wallprint zijn gelijkwaardig aan de originele schilderijen. Dit is mogelijk gemaakt door nauwe samenwerkingen met grote musea zoals het Rijksmuseum. Door deze samenwerking komen de prints in onze fabriek binnen in de hoogst mogelijke resolutie. Met onze printtechnieken en de printapparatuur zorgen wij dat elk detail van de kunstwerken te zien is.

Zelfs de craquelé (kleine scheurtjes in verflagen) zijn zichtbaar! Hierdoor hebben wij het mogelijk gemaakt om oude meesters voor iedere muur beschikbaar te maken. Wilt u nou weten over de reproducties en printtechnieken? Lees er alles over op de pagina over reproducties van oude meesters.

De collectie:

Stilleven subcategorie - PronkstillevenPortret subcategorie - Albert van OostenrijkWereldberoemd subcategorie - Rembrandt van RijnBloemen subcategorie - Stilleven met bloemenLandschap subcategorie - Rivierlandschap met ruitersDieren subcategorie - De Menegarie

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting