Oude meesters aan de muur.

De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn in de woonkamer. Het pronkstilleven van Adriaen van Utrecht op de slaapkamer en het Zelfportret van Vincent van Gogh in de keuken. Voor de gemiddelde kunstliefhebber is dit helaas een onmogelijke wens. De totale geschatte waarde van deze drie schilderijen loopt namelijk op tot enkele honderden miljoenen euro's.

Met de muurdecoratie van WannahaveWallprint is het nu mogelijk om voor een voordelige prijs Oude Meesters aan de muur op te hangen. Het gaat hier nog wel om een replica uiteraard ;)

Een ware trend.

Een bezoekje brengen aan een museum is tegenwoordig erg populair. Ook jongeren beginnen steeds meer interesse in kunst te tonen. Zij vertegenwoordigen dan ook een groot percentage van het aantal bezoekers aan bijvoorbeeld het Rijksmuseum. Doordat de interesse in oude meesters zo is toegenomen, is het niet langer oudbollig om deze kunstwerken te verwerken in je eigen interieur. Het tegenovergestelde is nu juist het geval: oude meesters zijn hip, trendy en een echte eyecatcher in je woning. Het fijnste? De kleuren van deze klassieke schilderijen zijn te combineren met nagenoeg iedere woonstijl.

Reproductie van een Hollandse meesters voor iedere wand.

De prints van WannahaveWallprint zijn gelijkwaardig aan de originele schilderijen. Dit is mogelijk gemaakt door nauwe samenwerkingen met grote musea zoals het Rijksmuseum. Door deze samenwerking komen de prints in onze fabriek binnen in de hoogst mogelijke resolutie. Vervolgens zorgen wij met de laatste printtechnieken en de nieuwste printapparatuur ervoor dat elk detail van de kunstwerken te zien zijn. Zelfs de craquelé (kleine scheurtjes in verflagen) zijn zichtbaar! Hierdoor hebben wij het mogelijk gemaakt om oude meesters voor iedere muur beschikbaar te maken. Wilt u nou weten over de reproducties en printtechnieken? Lees er alles over op de pagina over reproducties van oude meesters.

De collectie:

Stilleven subcategorie - PronkstillevenPortret subcategorie - Albert van OostenrijkWereldberoemd subcategorie - Rembrandt van RijnBloemen subcategorie - Stilleven met bloemenLandschap subcategorie - Rivierlandschap met ruitersDieren subcategorie - De Menegarie

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting