Fotokunst aan de muur

Tegenwoordig beheersen veel mensen de kunst van fotografie. Hier zijn wij heel blij mee, want zo kunnen wij de mooiste fotokunst aan de muur verzamelen. Het leven door de lens is namelijk net zo mooi als het leven door onze eigen ogen. Fotokunst voor aan de muur is er in veel verschillende stijlen en vormen. Wij nemen jou graag mee naar de verschillende fotokunst stijlen van WannaHaveWallPrint. 

Fotokunst aan de muur

Fotokunst op plexiglas

Een vorm voor fotokunst die de laatste tijd erg populair is, is fotokunst op plexiglas (ook wel bekend als acrylglas). Het is een bijzondere manier van wanddecoratie. Het glas heeft een luxueuze uitstraling doordat er een glans op de afbeelding zit. Onze afbeeldingen worden haarscherp geprint op het glas door de speciale technieken die wij hanteren. De kleuren krijgen een intense diepte en hierdoor zijn deze fotokunst schilderijen galeriewaardig. Plexiglas is verkrijgbaar in verschillende formaten, de beschikbare formaten verschillen per fotoprint, dit komt door de kwaliteit van de afbeelding. Met afbeeldingen op plexiglas heb je een kraakheldere foto, geprint op acrylglas die jarenlang mee gaat. 

Fotokunst op plexiglas

Foto kunst geprint op Aluminium

Aluminium is een vlakke, gladde plaat die voorzien is van een speciale coating. Hierdoor hebben de afbeeldingen die geprint worden op aluminium een matte afwerking. Aluminium heeft een heldere kleurintensiteit en is voorzien van een heel handig ophangsysteem. Door het onzichtbare ophangsysteem hangt de dibond plaat 15 mm van de muur. Hierdoor lijkt het als ware dat de print van de muur af zweeft.

Stilleven als fotokunst aan de muur

Fabric art fotokunst

Een andere populaire vorm van fotokunst is Fabric Art. Fabric art is een stoffen doek in combinatie met een aluminium frame. De frames zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zilver en zwart en hierdoor kun je deze perfect afstemmen op jouw favoriete fotoprint. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium frame te bevestigen door een pees in iedere zijde te duwen. 

 

Je huis inrichten met fotografie van natuur en dieren

We zien de laatste tijd dat fotografie van natuur en dieren erg populair is. We hebben een heel breed assortiment met verschillende dieren en hier is voor bijna iedereen wel iets moois te vinden. Een leuke kinderkamer met een giraf aan de muur of een werkkamer met een stoere tijger aan de wand, je vindt het hier allemaal. Omdat het fotokunst is lijken de geprinte dieren levensecht. 

Geen groene vingers? De fotoprints van de natuur hoeven niet onderhouden te worden. Fleur jouw muur op met fotografische kunst van natuurlijke elementen. Deze categorie straalt leven en frisheid uit. Bomen, bergen, bloemen, er is zoveel in deze categorie te vinden. Zit de juiste print er toch niet bij? Zoek dan in onze Art Library naar de perfecte fotokunst voor aan jouw muur. 

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting