Muurdecoratie Schotse Hooglander

Een dier dat zeer geliefd is voor muurdecoratie: de Schotse Hooglander. Het prachtdier uit 'The Scottish Highlands' heeft met zijn mooie, rode vacht en grote hoorns naam gemaakt in de interieurwereld. Het mooie is dat we deze dieren steeds vaker in Nederland kunnen zien.

Van zwart naar rood

Over de Schots Hooglander gaat een bijzonder verhaal. Tot 1849 waren de meeste Schotse Hooglanders zwart van kleur. Tegenwoordig bestaan deze nog, maar wordt het ras vooral overspoeld met rode exemplaren. Dit heeft te maken met het bezoek van koningin Victoria aan de Schotse Hooglanden in 1840. Ze vond de beesten prachtig. Vooral de rode. Het verhaal gaat dat er in opdracht van haar meer rode Schotse Hooglanders gefokt zouden moeten worden. Deze hadden haar voorkeur qua uiterlijk. 

Een Schotse Hooglander aan de muur

Om mooi interieur is niet te verkrijgen zonder wanddecoratie. Een Schotse Hooglander geeft een natuurlijk, vintage effect. Bij het inrichten van uw interieur met muurdecoratie van een Schotse Hooglander is het goed om te denken aan de filter van de foto. Heeft u een kamer met veel zwart, wit en grijstinten? Kies dan voor een zwart wit afgebeelde foto. Deze komt hier beter tot zijn recht. Bij een interieur met bruintinten is het mooier om te kiezen voor een wallprint met kleur. Daarom adviseren wij in dit geval te kiezen voor een print in kleur, zodat de mooie rode haren van de Schotse Hooglander tot zijn recht komen.

Schotse Hooglander muurdecoratie zwart witSchotse Hooglander muurdecoratie kleur

Met Fabric Art kies je voor een wisselend interieur

Fabric Art is één van de materialen waar wij specialist in zijn bij WannaHave Wallprint. Het gaat om haarscherp geprinte textieldoeken die te plaatsen zijn in een textielframe. Het textielframe is verkrijgbaar in 3 kleuren: zwart, zilver en wit. Het mooie aan Fabric Art is dat het doek te vervangen is. Dit betekend dat bij het behouden van het frame er gekozen kan worden voor een nieuwe print. Ben je dus uitgekeken op uw oude print? Heel simpel, bestel gewoon een nieuwe. Zo frist u uw interieur weer op!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting