Wat is er nu populair?

Wat is er nu populair?

Het kiezen van een leuke wallprint is nog een hele klus. Kiest u voor een Oude Meester of spreekt Pop Art u meer aan? Daarnaast verschilt het per periode welke prints populair zijn. Om u een beetje op weg te helpen hebben wij enkele populaire wallprints van aankomend seizoen voor u op een rijtje gezet! 

 

1. Asian Agricolae

Een print met prachtige, warme kleuren van een zonsondergang. Op de voorgrond zien wij een silhouet van een lokaal vissersbootje met aan boord enkele vissers. 

Asian Agricolae

 

2. Pretty Pink

Een wallprint waarmee u gegarandeerd complimenten zult ontvangen deze zomer! Twee flamingo’s die elkaar een kopje geven: hoe tropisch wilt u het hebben?

Pretty Pink

 

3. Mysterious Cave

Een vrij eenvoudige wallprint van een indrukwekkende rotsformatie. Iets in deze print zorgt ervoor dat je ernaar kunt blijven kijken. 

Mysterious Cave

 

4. Stilleven met bloemen in een Glazen Vaas

Dit stilleven doet het al tijden goed. En begrijpelijk! Dit meesterwerk van Jan Davidsz de Heem is een prachtstuk welke in vrijwel iedere woonkamer mooi zal staan.

Stilleven met Bloemen in een Glazen Vaas

 

5. You find me under the Palms

Een zwart-wit print brengt rust met zich mee. Zo ook ‘You find me under the Palms’. Een zeer minimalistische print, waardoor u er eigenlijk niet mee de mist in kunt gaan.

You Find me under the Palms

 

Nog geen keuze kunnen maken?

Als u nog steeds geen keuze heeft kunnen maken raden wij aan om opzoek te gaan binnen onze Art Library. Hier kunt u eenvoudig de wallprint vinden waarna u op zoek bent. Door een zoekterm in te tikken, gaat het systeem op zoek naar relevante afbeeldingen binnen de database van maar liefst 213 miljoen rechtenvrije afbeeldingen!

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting