Kunst op doek

Kunst op doek is zeer geliefd in woonkamers, keukens of voor op de slaapkamer. Het fijne aan deze vorm van muurdecoratie is dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Zo kunt u kiezen uit prints die goed bij de rest van het interieur passen, of kiest u juist voor een print die er uit spat en de aandacht trekt. Op deze pagina lichten wij ter inspiratie enkele categorieën voor u uit. 

Oude Meesters

Bij Wannahave Wallprint is het mogelijk om reproducties van de bekendste Oude Meesters van Nederlandse bodem aan uw eigen muur op te hangen. U kunt hierbij denken aan namen zoals Rembrandt van Rijn, Vincent van Gogh, Frans Hals en Jan Steen. Een Oude Meester in uw woning geeft een klassieke, luxe uitstraling en kan in veel interieurs verwerkt worden. 

Meisje met de parel impressie

Nature

Onze nature prints zorgen voor rust in uw woning. De landschappen zijn hierbij zeer divers. Van tropische oorden tot uitgestrekte valleien: de mogelijkheden zijn eindeloos. Als u een echte natuurliefhebben bent maar liever een afbeeldingen van een dier aan uw muur heeft, dan past de Animals collectie waarschijnlijk beter bij u.

The Old Wise Tree impressie

City

Droomt u nog steeds terug naar die citytrip van jaren geleden? Veel mensen hebben een favoriete stad waar zij eens of meerdere malen geweest zijn. Hoe leuk zou het zijn om een print van deze stad aan je eigen muur op te hangen! Onze City collectie bestaat uit de mooiste en bekendste steden zoals Parijs, New York, Londen en Amsterdam. 

Eiffel construction Impressie

Art Gallery

Als u benieuwd bent geworden naar al onze prints, kunt u een kijkje nemen in onze Art Gallery. Hier vindt u, naast de bovengenoemde categorieën, ook Vintage, Faces, Black & White en Pop Art wallprints terug. Mocht u na het bekijken van de Art Gallery nog geen passende print gevonden hebben, bezoek dan eens de Art Library. Hier heeft u toegang tot maar liefst 213 miljoen beelden die geprint kunnen worden als muurdecoratie!

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting