Stoere landelijke wanddecoratie

Ben jij op zoek naar de perfecte wanddecoratie om je huis een stoere, landelijke touch te geven? Zoek niet verder! Bij Wannahave Wallprint hebben wij een prachtige collectie met unieke afbeeldingen van de natuur die gegarandeerd een rustieke sfeer creëren in elke ruimte van je huis.

De nature collectie

Onze collectie bestaat uit een scala wallprints, variërend van landelijke- tot tropische landschappen en nog veel meer. Al onze prints zijn gemaakt van de beste materialen en zijn speciaal ontworpen om een rustieke en natuurlijke sfeer te creëren in uw huis.

Leafs wallprints [impressie]

Voor wie zijn nature wallprints?

Onze nature collectie is speciaal samengesteld voor mensen die houden van de natuur en de rustieke sfeer die daarmee gepaard gaat. In deze collectie zijn afbeeldingen opgenomen van bijvoorbeeld bomen, bergen, meren, dieren, etc. Al deze afbeeldingen zijn met zorg geselecteerd en zijn speciaal bedoeld om een unieke en rustieke sfeer te creëren in uw huis.

 

Installeren van de wanddecoratie

Onze wanddecoratie is eenvoudig te installeren. Bovendien zijn onze afbeeldingen beschikbaar in verschillende formaten, zodat u altijd een product kunt vinden dat past bij de grootte van uw wand. Wilt u een wallprint bestellen in een speciaal formaat welke niet geselecteerd kan worden op onze website, neem dan even contact met ons op.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting