Hoe jij je overkapping sfeervol kunt maken met een wallprint

Hoe jij je overkapping sfeervol kunt maken met een wallprint

De periode met lekker weer staat voor de deur en dat betekent dat er veel buiten gezeten kan worden. Veel huishoudens hebben een mooie overkapping in hun tuin geplaatst waar nu weer gebruik van kan worden. Het inrichten van dit zitplekje is echter nog een hele klus. Ben jij nog opzoek naar decoratie die je overkapping een stuk sfeervoller maakt? Lees dan vooral verder!

 

Wallprint

Door gebruik te maken van warme verlichting, leuke kussens en enkele bijzettafeltjes maak je je overkapping al snel knus. Decoratie aan de muur mag echter niet vergeten worden. Het zou namelijk zonde zijn als deze kaal blijven. Een wallprint aan de muur is hier een uitstekende oplossing voor! Het leuke hieraan is dat je er alle kanten mee op kunt. Wil jij bijvoorbeeld gaan voor een kalme pint die goed samengaat met de rest van het interieur, of kies jij voor een wallprint die er volledig uitspat en de aandacht trekt? 


Om je wat meer inspiratie te geven, hebben wij hieronder enkele categorieën uitgelicht!

 

Nature

Met een nature print breng jij rust aan onder je overkapping. Ook kun je met zo’n print heerlijk wegdromen over tropische oorden of mysterieuze plekken.


Nature impressie afbeelding overkapping

 

Faces

Faces stralen iets mysterieus uit. Verder zijn er in deze categorie veel prints met zwarte- en gouden accenten te vinden. Dit zorgt voor een luxueuze uitstraling. 


Faces impressie afbeelding overkapping

 

City

Wanneer u wel eens in een stad geweest bent, kan het leuk zijn om deze als wallprint in uw overkapping op te hangen. Zo brengt u de sfeer van de stad gemakkelijk terug naar huis.


City impressie overkapping

 

Op zoek naar iets specifieks?

Wanneer jij binnen deze categorieën nog niet de wallprint gevonden hebt waar je stiekem op hoopte, raden wij je aan om eens te kijken in onze Art Library. Deze database bestaat uit 213 miljoen (!) rechtenvrije afbeeldingen. In de zoekbalk tik je eenvoudig een zoekterm in. Vervolgens komt het systeem met relevante afbeeldingen. Hierna hoef je alleen nog maar de juiste print en de gewenste afmeting te selecteren! 


Tip: als het systeem niet met relevante afbeeldingen komt, kun je het zoekwoord proberen te vertalen in het Engels.

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting