Akoestiek verbeteren in uw woonkamer

Akoestiek verbeteren in uw woonkamer

Heeft u last van galm of echo in uw woonkamer waardoor u elkaar soms slecht kan verstaan? En bent u ook nog eens uitgekeken op de kale muur? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u: Fabric Art met akoestisch vilt! Hierdoor wordt de mooie wanddecoratie ook nog eens effectief voor het verbeteren van de akoestiek in uw woonkamer.
 

Wanddecoratie voor het verbeteren van akoestiek in uw woonkamer

Onze Fabric Arts kunnen worden voorzien van een akoestisch vilt dat eenvoudig bevestigd kan worden binnen het frame. Het vilt absorbeert het geluid en zorgt daardoor voor minder galm in uw woonkamer en het verbetert direct de geluidskwaliteit.

Benieuwd hoe u dit monteert? Bekijk de onderstaande video dan eens en ontdek hoe makkelijk dit gaat!

Kan dit met ieder product?

Nee, helaas kunnen wij geen extra akoestische demping geven aan onze plexiglas en aluminium panelen. Wel kunt u iedere print als Fabric Art bestellen waardoor u de maximale geluidsabsorptie heeft.

Wij willen u daarnaast nog wel op de hoogte brengen dat enige vorm van wanddecoratie altijd de geluidskwaliteit verbetert. Maar met een akoestisch vilt kunnen wij de garantie geven dat u direct een verschil merkt.

Hoe bestel ik akoestische wanddecoratie?

Super eenvoudig! Klik op de print die u mooi vindt, kies voor het materiaal Fabric Art en selecteer de optie 'JA' bij akoestisch vilt. Wij leveren het akoestieke vilt mee zodat u dit tijdens de montage kan gebruiken.

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting