De 5 populairste prints van juli 2021

De 5 populairste prints van juli 2021

Elke maand zien wij weer nieuwe prints als favoriet voorbij komen. Ons assortiment wordt ook steeds uitgebreider en daarom leek het ons leuk om de populairste prints van juli 2021 met jullie te delen.

De Schotse Hooglander op aluminium

Ook deze maand is de Schotse hooglander nog steeds het populairste dier van het moment als het aankomt op wanddecoratie. Deze maand zagen wij dat de schotse hooglander op aluminium een favoriet was, maar ook op plexiglas en fabric art is deze print ook te gek. De schotse hooglander is in verschillende formaten te bestellen. Welke uitvoering je ook kiest, de hooglander neemt een een fijne sfeer met zich mee, maar kan ook jouw interieur die stoere look geven die het nodig heeft. 

Schotse hooglander muurprint

Portret van Marten Soolmans en Oopjen Coppit van Rembrandt van Rijn

Op het gebied van de oude meesters waren het Portret van Oopjen Coppit en het portret van Maarten Soolmans een echte favoriet. Dit zijn de huwelijksportretten van de Hollandse kunstschilder Rembrandt van Rijn. Deze portretten dateren uit het jaar 1634, en zijn in juli 2021 weer helemaal terug als favoriet. Op 28 juni 1833 huwden zij en een jaar later heeft Rembrandt deze twee prachtige portretten geschilderd. Het betrof een huwelijk uit liefde gezien de grote verschillen in de familieachtergrond. Deze twee schilderijen zijn Rembrandts enige portretten waarbij de afgebeelden levensgroot, staand en ten voeten zijn afgebeeld.

Stilleven met bloemen in een Wan-Li vaas

Bloemen blijven ontzettend populair in het interieur. Op tafel, maar ook aan de wand! Stilleven met bloemen in een Wan-Li vaas van Ambrosius Bosschaert was daarom deze maand ook razend populair. Dit schilderij dateert uit 1619 en is te bestellen op fabric art, plexiglas en aluminium. 

 

Stairway to heaven

Uit onze Nature collectie is Stairway to heaven deze maand dé populairste print. Het is een rustgevende print die ook de rust in het interieur kan terug brengen. Deze print op groot formaat boven je bank of in je kantoor geeft een unieke sfeer aan het interieur. Op plexiglas is het als het ware alsof je in de print wordt meegenomen. 

Charles bridge

Kennen jullie Charles bridge al? Dit is de Karelsbrug in Tsjechië. Het is de beroemde brug over de Moldau in Praag afgebeeld in de avond met een prachtige lucht op de achtergrond. De lampjes op de print geven het een gezellige, warme sfeer. 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting