De perfecte wallprints voor het voorjaar

De perfecte wallprints voor het voorjaar

De winter en zijn kou zijn bijna voorbij. Daarom wordt het tijd voor een nieuwe impuls in het interieur. Het voorjaar is op zijn weg en daarmee het perfecte moment om je interieur een opfrisser te geven. Nou hoef je daar geen duizenden euro's aan te spenderen. Met een wallprint heb je namelijk voor een kleine prijs al een heel ander interieur. Ontdek wat een wallprint te weeg brengt in een interieur. We hebben een paar wallprints op een rijtje gezet. Natuurlijk passend bij het voorjaar en de lente.

1. Blossom

Deze print geeft in artisjok weer welke in volle bloei is. De artisjok staat niet alleen bekend als groente lekkernij, maar ook als decoratie. Dat maakt de print perfect om in de keuken of eetkamer een beetje kleur aan te brengen. 

Blossom

 

2. Bloeiende weide - Egbert Rubertus Derk Schaap

Wat te denken van de lente in zijn volste kracht? Een bloeiend landschap. Een bloeiende weide. De door Egbert Rubertus Derk Schaap geschilderde weide zit vol geel en groentinten en kent een helderblauwe lucht. Een echt lentegevoel als je het ons vraagt. Dit exemplaar is heel divers en toepasbaar in verschillende ruimtes. Van woonkamer tot slaapkamer tot de hal. 

Bloeiende weide - Egbert Rubertus Derk Schaap

3. Bloeiende boom in een boomgaard - Geo Poggebeek

Een klassieke Oude Meester aan de muur is natuurlijk een wens van iedereen. Gelukkig is dat betaalbaar wanneer gekozen wordt voor een wallprint. Ga eens na hoe gaaf Bloeiende boom in een boomgaard door Geo Poggebeek zou zijn in jouw interieur. Je haalt een hoop groentinten gemixt met het bloeiende wit en roze in huis. Voor deze print geldt ook dat het op heel erg veel plekken goed tot zijn recht kan komen.

Bloeiende boom in een boomgaard - Geo Poggebeek

 

4. The beauty called Rome

Zonsopkomst in het prachtige Italië. Rome, de hoofdstad van Italië, is één van de mooiste steden ter wereld en dat laat deze wallprint ook zien. Wanneer de zon op komt verschijnt er een mooie gloed aan licht over de stad. Dit uitzicht wilt toch iedereen in huis? Het kan met een wallprint. Een gave print voor in de woonkamer, hal of eetkamer is deze zeker. 

The beauty called Rome

 

Wallprints in overvloed bij WannaHave Wallprint

Zit er niks bij wat jou aanspreekt? Verken onze Art Gallery eens of zoek in onze beeldenbank van miljoenen afbeeldingen: De Art Library

 

 

 

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting