Nieuw! Kies uit meer dan 213 miljoen unieke afbeeldingen via onze Art Library

Nieuw! Kies uit meer dan 213 miljoen unieke afbeeldingen via onze Art Library

Onder onze familie, naasten en klantenkring merken wij dat er een zeldzame hunkering ontstaat naar unieke wanddecoratie. Verspreid over het gehele internet zijn er diverse webshops die allemaal dezelfde prints aanbieden: de nachtwacht, een amandelbloesem, een trotse tijger of times square in New York. Uiteraard kan dit heel gaaf zijn in uw interieur (wij hebben dit zelf ook aan onze muur hangen) alleen het feit dat deze wanddecoratie niet meer uniek is, kunnen we niet omheen draaien. Daarom hebben wij besloten om een Art Library te ontwikkelen!

Maar wat is een Art Library?

Een Art Library is niks anders dan een enorme beeldenbank met miljoenen unieke afbeeldingen en een aantrekkelijke naam. Naast ons reguliere aanbod (Art Gallery) dat wij vanuit onze expertise aanbieden, draaien we nu de rollen eens om. U zoekt, wij printen!

 

Uit alle thema's zijn er prints te vinden waardoor wij overtuigd zijn dat er altijd een geschikte print voor uw muur is. Dat maakt onze Art Library dan ook zo uniek in zijn soort.

Bekijk Art Library

 

 

Hoe werkt het?

Onze Art Gallery vindt u terug in het hoofdmenu bovenaan de website. Door op het menu-item te klikken, komt u op het scherm terecht met een zoekveld. Wat voor print u zoekt, kunnen wij natuurlijk niet bepalen. Daarom kunt u een vrije invoer in het zoekveld doen in zowel Engels als Nederlands.

 

Als er resultaten zijn (dat is bijna altijd het geval), tonen wij alles wat mogelijk voor u interessant kan zijn. Omdat smaken verschillen, laten wij alle resultaten ongefilterd zien. Mocht u dan bijvoorbeeld een afbeelding zien die het net niet helemaal is, adviseren wij om te klikken op 'soortgelijke foto's' in de desbetreffende afbeelding. Hierdoor krijgen wij een beter idee van wat u ongeveer zoekt en kunnen wij onze resultaten speciferen op uw wensen.

 

Als u eenmaal de perfecte afbeelding heeft gevonden, klikt u door op 'bekijk product'. Hier kunt u de gewenste oriëntatie, het formaat, materiaal en eventuele accessoires te bepalen. Door deze samenstelling toe te voegen aan uw winkelwagen, wordt het proces vervolgt als iedere andere webshop. Dit zal voor zich spreken!

(Marketing)

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting