World Cities Day

World Cities Day

De ene kan niet zonder, terwijl de ander het er nog geen dag volhoudt: steden. Indrukwekkende architectuur en volop leven. Twee componenten die ervoor hebben gezorgd dat steden zeer geliefd zijn onder fotografen en andere kunstenaars. Dit heeft er mede voor gezorgd dat steden vaak terug te vinden zijn als decoratie in een woning. Hier komt de city collectie van WannahaveWallprint goed van pas. In deze collectie vind je de mooiste wallprints van bekendste steden zoals Parijs en Londen. Deze wallprints passen in elk interieur, maar doen het met name goed in modern of urban ingerichte woningen.  

 

Officiële feestdag.

Op 31 oktober 2014 hebben de Verenigde Naties een nieuwe feestdag het leven ingeblazen: Dag van de Stad (internationaal bekend als World Cities Day). Doel van deze dag is het promoten van duurzame urbanisatie. Urbanisatie is het proces waarbij mensen van het platteland verhuizen richting de stad. Niet alleen wordt duurzame verstedelijking gepromoot, ook wordt er op deze dag nagedacht over manieren om het leven in een stad te verbeteren. Het thema van dit jaar is “steden klimaatbestendig maken”. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de recente overstromingen in het zuiden van ons land. 

 

  

 

 

 
 

Art Library.  

Staat je favoriete stad nou niet in onze city collectie? Dan is de kans groot dat deze stad wel te vinden is in de Art Library. Dit werkt erg eenvoudig. Binnen de Art Library kun je zoeken op een trefwoord zoals ‘San Francisco’. Vervolgens kies je uit één van de talloze prints die gerelateerd zijn aan deze zoekopdracht. Tot slot besluit je welk formaat en materiaal de wallprint moet hebben en bestellen maar! 

 

(Marketing)

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting