Oktober Woonmaand: Wat zijn de trends van 2022?

Oktober Woonmaand: Wat zijn de trends van 2022?

Het is zover: de Oktober Woonmaand van 2022 is aangebroken. De maand waarin inspiratie op hol slaat, vooral voor wooninrichting. En u bent niet de enige, iedereen heeft deze maand zin om nieuwe dingen te doen met het interieur. Een frisse wind door het huis is heerlijk en nieuwe spullen geven voldoening. Maar, eerlijk is eerlijk, dit doet u vaak niet alleen voor uzelf. En dat is helemaal niet erg. Het is namelijk fijn dat er complimenten worden gegeven over de nieuwe bank of nieuwe eettafel, toch? Maar wat zijn nou de trends voor aankomend jaar? En hoe gaat u mee met die trends zonder alles in het huis weer te moeten aanpakken?

 

Woontrends van 2022

2022 staat voor de deur en de trends van het jaar zijn al bekend. Met behulp van deze 4 trends loop je voor met uw interieur.

 

1. Haal de natuur naar binnen.

Groentinten lijken steeds populairder te worden en dat gaat in 2022 zeker niet veranderen. De kleur geeft een kalm en rustgevend gevoel. Alsof u lekker buiten bent. Dit in combinatie met warme bruintinten haalt buiten naar binnen. Wie heeft er in de afgelopen twee jaar niet genoten van het buiten zijn? Wat je dan weer niet wil, is een jungle van groen en bruin. Daarom is wanddecoratie die natuur naar binnenhaalt een goede optie!

 Natuur wanddecoratie bladeren lichtgroenNatuur wanddecoratie bladeren donkergroenNatuur wanddecoratie boom in de sneeuw

 

2. Balans tussen werk en huiselijk. 

Thuis zijn moet ook echt thuis zijn. Daarom proberen we met zijn allen een zo’n huiselijk mogelijke sfeer te creëren in huis. Het voelt vertrouwelijk. Echter, wanneer u aan het werk bent, kan die huiselijke sfeer wel eens afleiden. Men voelt zich namelijk teveel thuis en komt niet echt aan zijn of haar werk toe. Het oplossen van dit probleem brengt een nieuwe trend met zich mee, namelijk die van multifunctionele ruimtes. Ruimtes die gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld wonen en werken. Om dit te bereiken, kunt u het beste kiezen voor decoratie die redelijk abstract is of waar minder detail op te zien is. Denk aan een wallprint uit de collectie City of Vintage. Het houdt de werkplek huiselijk, maar leidt niet af.

Verder is een echo of galm een van de grootste ergernissen tijdens het thuiswerken. Kies daarom voor een muurprint met akoestisch vilt. Het vermindert de echo in de ruimte en bevordert daarom de geluidskwaliteit in online vergaderingen.

Thuiswerken wanddecoratie van skyline New York City Zwart WitThuiswerken wanddecoratie gezicht oude gemaskerde manThuiswerken wanddecoratie big ben en paleis zwart wit

 

3. De kleur van de hemel.

Blauw geeft rust aan geest en lichaam. Een enorm voordeel in een druk huishouden. Daarnaast zul je dit niet in elk huishouden tegenkomen. Niet veel mensen durven het aan om de kleur te gebruiken in hun interieur, terwijl je er wel mooie dingen mee kan doen. Pas wel op met het overmatig gebruiken van de kleur blauw. Het kan een koud en kil gevoel geven. Misschien is het dus wel beter om enkel voor blauwe wanddecoratie te kiezen.

Blauw wanddecoratie zwart wit vrouwelijk gezichtBlauw wanddecoratie amandelbloesem vincent van gogh oude meesterBlauw wandecoratie oceaan/zee golven bruisend water

 

4. Voel de stad.

De stijl die afkomt van grote steden, urban. Urban is bekend van de grote lofts in stedelijke appartementen met hoge ruimtes en zichtbare constructie. Het interieur kent een minimalistisch design in combinatie met moderne buitensporige kunst. Door middel van de wanddecoraties laat je zien wie je echt bent. Dit kan bijvoorbeeld met Pop Art of Vintage design. 

Urban wanddecoratie New York City taxi geel zwart wit op wallprintUrban wanddecoratie Vintage vliegtuig propellor op wallprintUrban wanddecoratie sprong over trein met motor zwart wit vintage wallprint aan de muur

 

Doe wat met je inspiratie!

Met muurdecoratie van Wannahave Wallprint ben je niet genoodzaakt je hele interieur om te gooien. Een wallprint maakt een groot verschil in hoe je een ruimte benaderd. Daarbij, het is heerlijk om weer eens wat nieuws in huis te hebben hangen, toch? Fabric Art biedt zelfs de optie om je doek te vervangen wanneer jij dat wil! Lees hier meer over Fabrict Art en onze andere materialen.

 

Om je tegemoet te komen geeft WannaHave Wallprint de gehele maand oktober 10% korting op het gehele assortiment. Gebruik de code OKTOBER21 bij het afrekenen om het te activeren.

 

(Marketing)

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting