Stillevens

Stilleven van oude meesters zijn onze favoriet voor aan de muur. In deze categorie vindt u verschillende stillevens van Hollandse meesters. Bepaal uw eigen formaat, van klein tot groot in de allerbeste kwaliteit. Dan hangt binnenkort uw favoriete oude meester aan de muur.

Lees meer
14 producten

Geen passende print gevonden?

Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken. Er zijn talloze mogelijkheden, en de kans is groot dat we jouw idee alsnog kunnen verwezenlijken! Ga je liever zelf op zoek gaat naar de perfecte wallprint? Gebruik dan de zoekbalk om te zoeken op je gewenste ontwerp. Er zullen dan relevante, rechtenvrije afbeeldingen in beeld komen. Deze kun je op ieder formaat bij ons bestellen.  

Stilleven met bloemen

Er gaat niets boven een boeket met verse bloemen op tafel, maar een stilleven met bloemen in een glazen vaas kan uw interieur ook helemaal opfleuren. En deze stillevens gaan stukken langer mee dan de bloemen op tafel. Geef uw interieur een nieuwe, vrolijke look met die stillevens van bloemen van de oude meesters. De stillevens van bloemen zijn enorm populair en WHWP maakt deze klassieke schilderijen betaalbaar. U ziet de stillevens van bloemen veel terug in woonkamers, slaapkamers, keukens of op kantoor.

Een stilleven met bloemen is een kleurrijke eyecatcher voor aan uw muur. Deze klassieke schilderijen zijn terug van weg geweest en kunt u nu bestellen als moderne print op een materiaal en formaat naar keuze. Een stilleven met bloemen is kleurrijk en een item dat past in elk interieur. De naam stilleven zegt eigenlijk al wat het is. Alle voorwerpen die afgebeeld staan op de print staan stil. Op een schilderij zijn vaak bloemen, of bloemen in een vaas te zien. Bloemen zijn altijd erg populair geweest in die tijd. Ze zijn natuurlijk, fris en halen kleur in huis.

Een stilleven van WannaHave WallPrint

Bij ons vindt u de stillevens in een modern jasje. U kunt deze schilderijen namelijk bestellen op plexiglas, aluminium en fabric art. Ook het formaat bepaalt u helemaal zelf. Zo kunt u de schilderijen aanpassen naar de muur die u op het oog heeft. Wanneer u last heeft van een slechte akoestiek in een ruimte, bestelt u eenvoudig akoestische wandpanelen bij onze fabric art.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting