Portretten

Kies voor een oude meester Portret aan uw muur. Uw favoriete werk is verkrijgbaar in verschillende formaten en materialen. U vindt in onze collectie de bekende portretten van onze Hollandse meesters, maar ook de minder bekende klassieke portretten die een aanwinst zijn voor ieder interieur.

Lees meer
28 producten
Tot 31 oktober ontvang je 15% korting met de code OKTOBER23
Verkrijgbaar vanaf €110,00
Unieke beelden voor aan uw muur

Geen passende print gevonden?

Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken. Er zijn talloze mogelijkheden, en de kans is groot dat we jouw idee alsnog kunnen verwezenlijken! Ga je liever zelf op zoek gaat naar de perfecte wallprint? Gebruik dan de zoekbalk om te zoeken op je gewenste ontwerp. Er zullen dan relevante, rechtenvrije afbeeldingen in beeld komen. Deze kun je op ieder formaat bij ons bestellen.  

Indrukwekkende portretten van Oude Meesters 

De topschilders uit de Gouden Eeuw waren erg bedreven in het vervaardigen van zeer gedetailleerde portretten. Veel van deze portretten hebben een barokke, Italiaanse stijl. Met een sterk licht en donker effect. De personen op de portretten zijn afgebeeld in de meest luxe kleding en met kostbare accessoires.

Oude meesters aan de muur

Wie kent ze nou niet, de Hollandse meesters. Namen als Vincent van Gogh en Rembrandt van Rijn hebben de mooiste schilderijen gemaakt. Bij WHWP heeft u de kans om een reproductie van de mooiste portretten te laten pronken aan uw muur. In het voor uw gewenste formaat en materiaal. Een blikvanger voor elke bezoeker en een genot voor uzelf. Elke keer ziet u een nieuw detail op deze prachtige portretten. Alles is tot in de details geschilderd en zijn daarom zo populair.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting