Portretten

Kies voor een oude meester Portret aan uw muur. Uw favoriete werk is verkrijgbaar in verschillende formaten en materialen. U vindt in onze collectie de bekende portretten van onze Hollandse meesters, maar ook de minder bekende klassieke portretten die een aanwinst zijn voor ieder interieur.

Lees meer
25 producten
Verkrijgbaar vanaf €110,00
Luxe print op plexiglas
Unieke beelden voor aan uw muur

De topschilders uit de Gouden Eeuw waren erg bedreven in het vervaardigen van zeer gedetailleerde portretten. Veel van deze portretten hebben een barokke, Italiaanse stijl. Met een sterk licht en donker effect. De personen op de portretten zijn afgebeeld in de meest luxe kleding en met kostbare accessoires.

 Oude meesters aan de muur

Wie kent ze nou niet, de Hollandse meesters. Namen als Van Gogh, Rembrandt van Rijn hebben de mooiste schilderijen gemaakt. En u heeft bij WHWP de kans om een reproductie van de mooiste portretten te laten pronken aan uw muur. In uw gewenste formaat en op het gewenste materiaal. Een blikvanger voor elke bezoeker en een genot voor uzelf. Elke keer ziet u een nieuw detail op deze prachtige portretten. Alles is tot in de details geschilderd en zijn daarom zo populair.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting