Dierendag 2021

Dierendag 2021

Het is 4 oktober en dat betekent maar één ding, Werelddierendag. Dit is dé feestdag voor de dieren en het perfecte moment om jouw huisdier extra in het zonnetje te zetten. Geef ze hun favoriete snack of speeltje en leg ze helemaal in de watten. Ook is dierendag hét moment om jouw favoriete dier aan de wand te hangen, ooit eerder aan gedacht?

 

Wanddecoratie met dieren

Dieren zorgen vaak voor verrassende of spannende foto's. Van wilde dieren in zwart-wit tot vrolijke, kleurrijke vlinders, dieren als wanddecoratie is een verrijking voor ieder interieur! Het zorgt voor een ware eyecatcher in verschillende formaten en materialen. Een stoere leeuw of een kleurrijke pauw? Kies wat het beste bij jouw interieur past. In onze Animals collectie vind je heel veel verschillende dieren. 

 

Zoek je favoriete dier in onze Art Library

Zit jouw favoriete dier er helaas niet tussen? Geen probleem! In onze Art library is bijna elk dier die je kunt bedenken te vinden. Je zoekt op het juiste trefwoord, wij nemen als voorbeeld 'paard' en we krijgen meer dan 392.054 resultaten te zien. Heeft u de juiste foto gevonden? Met een paar klikken op de knop is deze al besteld. Hoe eenvoudig kan het zijn?

 

 

Omdat het deze maand oktober woonmaand is, kunt u uw favoriete dier ook nog eens met korting bestellen. Gebruik hiervoor de kortingscode 'OKTOBER21'.

 

(Marketing)

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting