13
7
14
2
12
12
21
2
5
1

Klassiek

Ga voor een klassieker van een oude meester voor aan uw muur! In deze categorie vindt u veel bekende schilderijen van onze Hollandse meesters, oude meesters uit de Gouden Eeuw. 

Lees meer
36 producten
Tot 31 oktober ontvang je 15% korting met de code OKTOBER23
Verkrijgbaar vanaf €110,00
Unieke beelden voor aan uw muur

Geen passende print gevonden?

Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken. Er zijn talloze mogelijkheden, en de kans is groot dat we jouw idee alsnog kunnen verwezenlijken! Ga je liever zelf op zoek gaat naar de perfecte wallprint? Gebruik dan de zoekbalk om te zoeken op je gewenste ontwerp. Er zullen dan relevante, rechtenvrije afbeeldingen in beeld komen. Deze kun je op ieder formaat bij ons bestellen.  

De klassiekers van Oude Meesters - wereldberoemd

De kunstwerken van de Oude Meesters blijven een mooie aanvulling in het interieur. Door de eeuwen heen is de meerwaarde van klassieke kunstwerken in het interieur ruimschoots bewezen. Bij WannaHave WallPrint kan een mooie reproductie van de Oude Meesters werkelijkheid worden. In onze uitgebreide collectie vindt u de echte klassiekers voor aan de muur. Kunstreproducties van bijvoorbeeld Rembrandt, Van Gogh, Israëls en nog veel meer. 

 

U kunt uw favoriete schilderij laten print op aluminium, fabric art en plexiglas. Onze materialen zijn voorzien van hoogwaardige kwaliteit. Een oude meester als wanddecoratie is niet alleen stijlvol en tijdloos, er valt ook eindeloos mee te variëren. 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting