Schotse hooglander

Schotse hooglander schilderij kopen? Dat doe je hier, bij Wannahave Wallprint. We hebben een brede selectie aan mogelijkheden. Fabric Art (wanddoek), Plexiglas en Dibond waarop jouw favoriete print het best naar voren komt. 

Bekijk hieronder ons assortiment en laat het ons weten wanneer u nog geen favoriete print heeft gevonden.

Lees meer
13 producten

Geen passende print gevonden?

Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Er zijn talloze mogelijkheden, en de kans is groot dat we uw idee aslnog kunnen verwezenlijken.

Gaat u liever zelf op zoek gaat naar de perfecte wallprint? Gebruik dan de zoekbalk en tik uw gewenste onderwerp in. Er zullen talloze, rechtenvrije afbeeldingen verschijnen. Deze kunnen geprint worden op het door u gewenste formaat! 

Schotse Hooglander schilderij als wanddoek (Fabric Art)

Een wanddoek is een populaire keuze tegenwoordig. Ze zijn te zien in veel tv-programma\'s waarin woondecoratie wordt uitgelicht, zoals VT Wonen.

Met een wanddoek alleen is een interieur volgens ons niet af. Daarom hebben wij een unieke methode van het aanbrengen van een wanddoek, genaamd Fabric Art.

Fabric Art omvat een textieldoek (wanddoek) en een aluminium frame. Door pezen aan het doek kan het worden vastgemaakt aan het frame. Dit geeft een fraaie uitstraling. En het mooie is, je print is eenvoudig te vervangen!

Ben je dus uitgekeken op de Schotse Hooglander wanddecoratie? Dan shop je bij ons eenvoudig weer een nieuwe print op hetzelfde formaat. Bekijk de Art Gallery eens, daar hebben we genoeg prints die in jouw interieur passen!

Glasschilderij Schotse Hooglander (Plexiglas)

Een Schotse Hooglander op glas? Dan heb je het waarschijnlijk over Plexiglas. De Plexiglas prints van Wannahave Wallprint zorgen voor een High-End uitstraling. Het is echter wel een duurder alternatief en veel prints kunnen niet op een groot formaat op plexiglas geprint worden. 

Afbeeldingen Schotse Hooglander bij Wannahave Wallprint

Zelf bezitten we over een aantal fraaie beelden van Schotse Hooglanders. Niet alleen in onze gewone shop, maar ook in de Art Library hebben we beelden van Schotse Hooglanders beschikbaar als wallprint. Dat is onze beeldenbank met 13 miljoen afbeeldingen waaruit men kiezen kan. 

Vind je de afbeeldingen die wij aanleveren niet mooi? Of passen ze simpelweg niet in je interieur? Wanneer je zelf een fraaie afbeelding van een Schotse Hooglander hebt, kun je deze bij ons aanleveren. Wij zorgen ervoor dat deze goed naar voren komt op Fabric Art, Plexiglas of Dibond in het gewenste formaat. Neem daarvoor even contact met ons op.

Contact met WannaHave Wallprint

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting