Vintage

Ontdek onze prachtige collectie vintage wanddecoratie en geef je interieur een tijdloze uitstraling. Creëer een sfeervolle en unieke ambiance in je huis met deze karaktervolle stukken. Voeg een vleugje nostalgie toe aan elke ruimte en laat je gasten versteld staan.

Lees meer
24 producten

Breng Karakter en Nostalgie in je Interieur met Vintage Wanddecoratie

Verrijk je muren met kunstzinnige creaties en breng een vleugje geschiedenis in je leefruimte. Onze vintage wanddecoraties zijn met liefde geselecteerd en vertellen elk hun eigen verhaal. Van elegante schilderijen tot industriële metalen ornamenten, elke stijl is zorgvuldig samengesteld om aan je smaak te voldoen.

 

Fabric Art: Kreukvrij, Kleurvast en Gemakkelijk te Reinigen

Bij WannaHave WallPrint wordt al onze kunst op hoogwaardig fabric art geprint. Deze textieldoeken zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar ook kreukvrij, kleurvast en zeer gemakkelijk te reinigen. Mocht uw print vuil worden, dan kunt u deze eenvoudig in de wasmachine wassen. Het doek is tevens moeiteloos in het aluminium textielframe te bevestigen. Een groot voordeel hiervan is dat u de print later kunt verwisselen. U kunt simpelweg alleen het doek bestellen en de print in het frame verwisselen.

 

Frames in Drie Verschillende Kleuren

Onze frames zijn verkrijgbaar in maar liefst drie verschillende kleuren: zwart, wit en zilver. Met een dikte van 27 mm geeft het frame een prachtig zwevend effect aan uw kunstwerk op de muur.

 

Akoestisch Vilt: Verminder Galm en Geluidshinder

Heeft u last van galmende ruimtes of geluidshinder? Geen zorgen! U kunt kiezen voor onze extra accessoires, namelijk Akoestisch vilt. Dit speciale vilt haalt de galm uit uw huis en dempt ongewenst geluid. U kunt het akoestische vilt samen met uw nieuwe print en frame bestellen voor een complete oplossing.

 

Ontdek Onze Art Library

Kunt u niet de perfecte print vinden? Breng dan een bezoek aan onze Art Library. Hier vindt u een uitgebreide database met meer dan 213 miljoen rechtenvrije afbeeldingen, zodat u naar eenvoudig kunt zoeken naar uw favoriete print!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting